Ballenbad huren

Prachtig ballenbad voor uren speelplezier!

Een ballenbad huren
voor het feestje van uw kind?

Het verjaardagsfeestje van uw kind zit er aan te komen en u weet nog niet hoe u de vriendjes moet bezig houden? Een goede oplossing is om een overdekt ballenbad te huren. Dit kan volledig afgesloten worden, dus er kan zowel in de zomer als in de winter in geravot worden.

Attractieverhuur Dries heeft een ruime keuze aan ballenbaden, geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. De peuters kunnen er in een zee van balletjes op een veilige manier spelen en ravotten! Wij zorgen voor de plaatsing bij u thuis.

Of misschien heeft u wel een lentefeest in het verschiet? U kan dit laten doorgaan in een reusachtige feesttent en daarbij kunt u een ballenbad laten plaatsen. De kans is groot dat de zon zal schijnen, dus waarom niet buiten feest vieren? Wij zorgen voor de verhuur van partytenten, en kunnen allerlei kinderattracties leveren zoals springkastelen en klimmuren.

Als het iets meer mag zijn, informeer dan eens naar onze draaimolen voor de allerkleinsten. En voor de iets oudere kinderen kan u een springkasteel huren. En voor de nog iets ouderen kan u een bingomolen huren.

Speelwagen - ballenbad

Ballenbad huren

Attractieverhuur Dries: springkastelen en ander leuks


Terug - Springkastelen dries